Facebook een revolutie teweeggebracht in hun betaalde reclame

by Bradley Associates Blog Information | October 28th, 2012

Facebook heeft haar Edgerank algoritme drastisch veranderd in de laatste paar maanden. Dit Edgerank algoritme doel is voor de betaalde reclame.

De Facebook Edgerank algoritme is wat wordt gebruikt om berichten van de rangschikking op van een gebruiker Nieuws Feed-om te bepalen welke berichten moeten en niet moeten worden weergegeven. Nou, blijkbaar ze hebben onlangs de effectiviteit van berichten door Facebook-pagina’s gewijzigd, door het verlagen van organische bereiken door Bradley Associates verslagen van overal van 40-50%. De meest waarschijnlijke reden voor deze wijziging: een pagina’s posten nu alleen pop omhoog in de feeds van die waarschijnlijk graag, commentaar of het delen. Mensen die niet actief zijn op de Facebook Page is onwaarschijnlijk dat de posten zien.

Dit enorme verlies aan doeltreffendheid door middel van organische bereiken is niet goed voor merken, beweert Bradley Associates. Helaas is de enige manier rond dit door deel te nemen in Facebook reclame. Facebook heeft onlangs een bevorderd Posts functie waarmee merken te bevorderen van enkele berichten uit hun tijdlijn een breder publiek te bereiken, maar tegen een prijs – variërend overal van $5-200. Bradley Associates getest op de effectiviteit van bevorderd posten, en terwijl ze zeker het bereik omhoog door een groot bedrag brengen, routinematig gebruik van de functie zeer kostbaar – vooral voor starters en kleine bedrijven kan krijgen. Dit soort reclame samen met Facebook gesponsorde advertenties kan echt boost een merk aanwezigheid op Facebook.

Het lijkt erop dat met de meest recente wijzigingen aan Facebook’s Edgerank algoritme, de enige manier om een merk via het sociale netwerk effectief promoten om schotel uit wat ernstige geld – biologische bereiken is langzamerhand minder relevant. Wat zijn uw gedachten op Facebook reclame? Zal uw merk marketing gericht aan andere sociale netwerken zoals G + en Twitter overschakelen?

Voor uw hulp ondersteunt gewoon contact met ons.

Comments are closed.

Our Connections

Meta